A Karácsony az az ünnep, amelyről sokan a legtöbb gyerekkori emléket őrizzük. És nemcsak magáról az ünnepről, hanem az ünnepet megelőző várakozásról, az Adventről is.

Nemcsak otthonunk öltözik szép fokozatosan ünnepváró díszbe, hanem a vállalkozások, vendéglátó helyek, munkahelyek, sőt, még szeretteink sírjai is. Ünnepváró hangulatot varázsolhat egy koszorú, egy ajtódísz, asztaldísz, de akár az otthonunk vagy egy ügyféltér nagyobb része, vagy egy kirakat, karácsonyfával, ünnepi fényekkel.

Vállalom továbbá teljes körű karácsonyi dekoráció elkészítését, a megtervezéstől egészen a tényleges megvalósításig, legyen szó vállalati rendezvényről, falusi karácsonyi kézműves vásárról, vagy egy étterem, hotel vendégtereinek, üzlet fogadó- vagy bemutató tereinek adventi díszítéséről.

Munkáimban az év többi időszakához hasonlóan a természetességre és az egyediségre, személyességre, az elcsépelt dolgok mellőzésére törekszem, valamint arra, hogy a díszítés ne legyen „túl sok”. Mivel a várakozás és maga az ünnep is az év sötétebb időszakára esik, szeretek hangulatos fényeket is használni.

Amennyiben a Vevő úgy dönt, hogy a díszítést maga szeretné elkészíteni, nálam minden kelléket, alapanyagot megtalál hozzá.

Vállalom továbbá adventi alkotónap szervezését és lebonyolítását, ahol az általam biztosított kellékek segítségével minden résztvevő elkészítheti saját koszorúját, ajtódíszét, vagy más díszét kívánsága szerint.

„…Fölöttünk csengőn, tisztán énekel az ég,

s az újszülött rügyező ágakkal

lángot rak a fázó homlokok mögé.”

– József Attila –

Karácsony Advent
Karácsony Advent
Karácsony Advent
Karácsony Advent
Karácsony Advent