Fontos számomra, hogy színvonalas munkát adjak ki a kezeim közül, szeretnék folyamatosan fejlődni, tanulni, hogy olyan igényességgel tudjak dolgozni, ami a mesterek munkáin látszik. Nemcsak megtisztelő egy olyan mestertől tanulni, akinek munkái nagyon tetszenek, hanem technikai tudást és ötletet, inspirációt is szerzek mindig egy-egy képzés során.

Mivel az esküvő az egyik olyan alkalom, amire nagyon szívesen készítek díszeket, nagy örömmel jelentkeztem a Decoration&Design dekorkellék-szakáruház által megrendezett workshopra, ahol Szép Klarisszától, a Tone in Tone virágkötő mesterétől tanulhattuk meg, hogyan lehet a mai kor elvárásainak megfelelő, igazán egyedi esküvői díszeket készíteni.

Készítettünk gyűrűpárna gyanánt használható kis díszt, pártaszerű hajdíszt, vőlegénykitűzőt, ültetőkártyaként bevethető asztali díszt, falidíszt, csuklódíszt, pénzajándék-gyűjtő dobozkát, menyasszonyi csokrot. Nagy öröm volt Klarisszával dolgozni, és biztos vagyok benne, hogy a tudás, amit itt megszereztem, további ötletekre inspirál majd, amit talán a Te esküvődön is tudok kamatoztatni.